98597
Książka
W koszyku
Kuchnia dwudziestolecia międzywojennego to zapomniane dziś potrawy, zapachy i smaki, których świadectwem są pożółkłe karty babcinych zeszytów i książek kucharskich oraz dostępne w bibliotekach szpalty popularnych czasopism. Książka wydana przez Andrzeja Wesołowskiego jest lekturą wyjątkową. Inspiracją- o czym pisze autor- jest fragment historii kulinarnej Kolbuszowej i okolic. O jakości publikacji świadczy osoba jej autora- znanego restauratora kolbuszowskiego, a jednocześnie kolekcjonera, który od lat gromadzi zapomiane receptury i artefakty związane z kuchnią dwudziestolecia.
Status dostępności:
Czytelnia - wypożyczenia krótkoterminowe
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. 64 (1 egz.)
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej