98675
Książka
W koszyku
Przed tobą ponad 100 szybkich, łatwych i niebanalnych przepisów na potrawy z zielonymi warzywami, dzięki którym możesz jeść zdrowo i lekko, nie rezygnując przy tym ze słodyczy. Odkryj i pokochaj zieleninę! Jeżeli próbujesz wprowadzić do swojej diety więcej zieleniny, lecz na widok sałaty uciekasz gdzie pieprz rośnie, książka "Zielona kuchnia 24/7" pomoże ci przemycić pyszne i zdrowe zielone warzywa do każdego posiłku w ciągu dnia - od śniadania po deser. Naleśniki ze szpinakiem? Chleb kukurydziany z jarmużem? A żebyś wiedział! Oto zbiór ponad stu zachęcających, nowatorskich wegańskich przepisów, które za pomocą ponad 40 zielonych warzyw, dadzą ci "energetycznego kopa". Wśród nich znajdują się klasyczne brokuły czy cukinia, niezwykle wartościowe dla zdrowia botwina czy brukselka, ale także rzadko spotykana zielenina, jak spirulina czy algi morskie. Wśród przepisów znajdziesz: - Czekoladowe smoothie. - Samosy i burritos z groszkiem. - Frytki z polenty z pesto z pikantnym sosem aioli. - Ciasto z cytryny i pietruszki na bazie oliwy z oliwek. - Bolognese z makaronem z cukinii. - Tort czekoladowy z orzechami i awokado. Dzięki przepisom z „Zielonej kuchni 24/7” możesz jeść zdrowo i lekko, nie rezygnując przy tym ze słodyczy! (Rec. Wydawn.)
Status dostępności:
Filia Magdalena
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Strefa uwag:
Tytuł oryginału: Greens 24/7 : more than 100 quick, easy, and delicious recipes for eating leafy greens and other green vegetables at every meal, every day, 2014
Uwaga dotycząca bibliografii
Indeks.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej