4 wyniki
Książka
W koszyku
Mleko i sery w naszej kuchni / Jadwiga Celczyńska. - Wydanie I. - Warszawa : Wydawnictwo Watra, 1988. - 180 stron ; 21 cm.
O wartości odżywczej mleka decyduje jego skład chemiczny. Mleko zawiera w zasadzie wszystkie składniki pokarmowe, potrzebne do życia i rozwoju organizmu. Niedobór występuje tylko w ilości żelaza i witaminy C, który należy uzupełniać warzywami i owocami. Mleko jest roztworem wodnym białek, cukrów, składników mineralnych, witamin i tłuszczu... (Fragment tekstu)
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka Naukowo-Techniczna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641 (1 egz.)
Książka
W koszyku
O serach w kuchni / Stanisław Włodek. - Warszawa : Watra, 1988. - 93, [3] s. : il. ; 17 cm.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia dla Dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Filia Magdalena
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Filia Magdalena
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Sery / Zygmunt Żeromski. - Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1979. - 214, [2] s. : il. ; 23 cm.
Temat: Sery ; Encyklopedie
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia dla Dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 63 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej