1 wynik
Książka
W koszyku
Jak przerabiać owoce bez cukru / Anna Wojcieszek. - Wydanie 2. - Kraków : Gebethner i Wolff, 1940. - 79 stron : ilustracje ; 18 cm.
Obecne warunki i brak coraz większy produktów spożywczych zmuszają nas do zwrócenia większej uwagi na owoce, które przez umiejętne przygotowanie i wykorzystanie naturalnej wartości, mają wielkie znaczenie jako środek odżywczy i są niemal niezbędnym składnikiem dla naszego organizmu. (Fragment wstępu)
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia główna
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 28334-S (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej